Έκθεση Παλιών Φωτογραφιών Αύγουστος '07

Δύο από τα απογεύματα των εκδηλώσεων στο χωριό ζήσαμε έντονες στιγμές, συγκίνησης, χαράς και αναμνήσεων, παρέα με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τα παλιά. Μάτια αναζήτησης, μάτια βουρκωμένα, μαγνητισμένα από τις στιγμές του παρελθόντος που ξαναζωντάνευαν στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού.

Η πλακόστρωτη πλέον πλατεία του Τειχίου για άλλη μία φορά φιλοξενούσε μία εκδήλωση... Σε πολλές ασπρόμαυρες φωτογραφίες θυμηθήκαμε αντίστοιχες στιγμές εκδηλώσεων πάνω στην πλατεία, γάμοι, πανηγύρια, γλέντια. Xαρακτηριστικές στιγμές που αναπολούσαν αρκετοί από τους Τειχιώτες, πρόσωπα και γεγονότα από το παρελθόν του χωριού.

Ευχαριστούμε όλους τους Τείχιώτες που  στήριξαν και αυτή την προσπάθεια για να την βιώσουμε όλοι μαζί! Αυτές οι στιγμές δεν πρέπει να συνοδεύονται από πολλά λόγια γιατί είναι αδύνατο να εκφραστεί το μέγεθος της ψυχικής ικανοποίησης που αποκομίσαμε ο κάθε ένας με τον τρόπο του , αξίζει όμως να υπογραμμίσουμε κάτι που αναγνωρίσαμε όλοι μας πως: η «αγάπη» και το «ενδιαφέρον» δεν έχουν αντίτιμο, είναι από ψυχής…

Τείχιο Δωρίδος

"Το χωριό μας, οι ρίζες μας και η υπερηφάνεια μας..."