Τουρνουά Basketball 3 on 3 Αύγουστος '08

Στις 10 Αυγούστου 2008 είχαμε υποσχεθεί να παίξουμε όλοι Basketball στο γήπεδο του χωριού, δεν θα μπορούσαμε να μην κρατήσουμε την υπόσχεσή μας...

Η συμμετοχή και σε αυτή την εκδήλωση ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης από τις 5.30 μμ το γήπεδο είχε την τιμητική του.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι και στο γήπεδο του χωριού υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις του χώρου πριν από το τουρνουά , τόσο περιφερειακά που τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα όσο και ο καθαρισμός ήταν εμφανής!

Στα αθλητικά τώρα...

Υπήρξαν 7 ομάδες των 3 παικτών όπου διαγωνίστηκαν μεταξύ τους μέχρι να αναδείξουν τον τελικό νικητή έπειτα από αρκετά παιχνίδια . Βραβεύθηκαν οι 3 πρώτες ομάδες της διοργάνωσης και στη συνέχεια έγιναν δύο ακόμα βράβεύσεις ,του πολυτιμότερου παίκτη του τουρνουά (MVP) και του πιό εύστοχου παίκτη,που ήταν ο νικητής του διαγωνισμού βολών. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με επιτυχία ,δίνοντας μας τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.Θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε δύοσυμμετοχές Τειχιωτών που μας έχουν συνηθίσει να είναι μέσα σε όλα με ενδιαφέρον και αγάπη για το χωριό . Ο Θανάσης και η Ρίνα τόσο με το χιούμορ που τους διακρίνει όσο και με την λεβεντιά τους έπαιξαν ΚΑΙ Basketball.

Δεν τους αξίζουν μόνο συγχαρητήρια που μας αποστόμωσαν με το κέφι τους για άλλη μία φορά ,αλλά κέρδισαν δικαιωματικά μία θέση στην ομάδα του Τειχίου.

Tην Κυριακή 10 Αυγούστου μαζευτήκαμε στο γήπεδο του χωριού και παίξαμε μπάσκετ . Το τουρνουά τρείς εναντίον τριών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό την οργανωτική επίβλεψη του Δημήτρη Γκολιά.

Οι 7 ομάδες των τριών παικτών που αγωνίστηκαν συνετέλεσαν στο να γίνει ένα αρκετά ανταγωνιστικό τουρνουά.

Αναλυτικά έλαβαν μέρος ανά ομάδα με τα ονόματα της κάθε ομάδος:

«Οι Βουνίσιοι»
Αγγελος Καραίνδρος
Λευτέρης Τσιλιώνης
Δημήτρης Λατουσάνης

«Οι Πάνθηρες»
Θωμάς Καραίνδρος
Θάνος Καραίνδρος
Ευθύμης Καραίνδρος

«Τα Χταπόδια»
Σπύρος Γκολιάς
Γιώργος Γκολιάς
Κώστας Αντωνόπουλος

«Οι Βετεράνοι»
Φώντας Χολέβας
Βαγγέλης Αδαμόπουλος
Θωμάς Ρούμπας

«Τσιμπόνα»
Νίκος Δρακόπουλος
Στάθης Δελέγκας
Τάσος Ρούμπας

«Πολίστες»
Κυριάκος Μανδηλαράς
Αλέκος Κρεούζης
Γιάννης Αμπατζόγλου

«Κάτω Μαχαλάς»
Βασίλης Μαρλίτσης
Δημήτρης Δεκαβάλλας
Θανάσης Τσιατούρας
Γιάννης Καλλίγας

Το σύστημα των αγώνων διασφάλισε 4 τουλάχιστον αγώνες σε κάθε ομάδα.
Αναλυτικά:

1η φάση
Βουνίσιοι - Πάνθηρες 5 -11
Χταπόδια - Κάτω Μαχαλάς 11 - 6
Βετεράνοι - Τσιμπόνα 12 -10
Πολίστες - Βουνίσιοι 3 - 11
Πάνθηρες - Χταπόδια 11 -6
Βετεράνοι - Κάτω Μαχαλάς 9 - 11
Τσιμπόνα - Πολίστες 11 - 3

Προημιτελική φάση
Τσιμπόνα  Πολίστες 11 - 2
Βουνίσιοι - Κάτω Μαχαλάς 9 - 11
Βετεράνοι - Χταπόδια 6 -11

Ημιτελικοί
Τσιμπόνα - ΚάτωΜαχαλάς 4 -11
Πάνθηρες - Χταπόδια 3 - 11

Μικρός Τελικός
Τσιμπόνα - Πάνθηρες 11 - 7

Μεγάλος Τελικός
Κάτω Μαχαλάς - Χταπόδια 11 - 6

Μετά από ομόφωνη απόφαση των διαιτητών των αγώνων MPV αναδείχθηκε ο Γιώργος Γκολιάς γεννημένος το 1996. Στην συνέχεια διεξήχθη διαγωνισμός βολών στον οποίον ανεδείχθη νικητής ο Ευθύμης Καραίνδρος γεννημένος το 1991.

Σημαντική ήταν η συμβολή στον τομέα της διαιτησίας από τους Γιάννη Καλλίγα, Λεωνίδα Αντωνόπουλο και Φώντα Χολέβα. Οι απονομές των επάθλων πραγματοποιήθηκαν από τους «μεγάλους του χωριού» την Ρήνα Αδαμοπούλου και τον Θανάση Καραίνδρο, που έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση με την συμμετοχή τους ακόμη και στις βολές!

Νά μαστε καλά και του χρόνου καλύτερα...

Κατά τη διάρκεια των αγώνων είχαμε και δύο τραυματισμούς που επισκίασαν την μεγάλη μας χαρά, τόσο για την επιτυχία της  διοργάνωσης όσο και την χαρά του παιχνιδιού μεταξύ μας.

Ζητούμε συγνώμη από  τους δύο τραυματίες που δεν έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτούς. Συγνώμη λοιπόν να ζητήσουμε στον Θωμά Ρούμπα  που έπαθε "θλάση στο μηριαίο δικέφαλο " και αποχώρησε, και στο Θανάση Τσιατούρα που έπαθε "ρήξη χιαστού τένοντα" και επίσης αποχώρησε από τους αγώνες.

Τείχιο Δωρίδος

"Το χωριό μας, οι ρίζες μας και η υπερηφάνεια μας..."