Σκοπός & Όραμα

Η σελίδα προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα όσα μας συνδέουν, τα έχουμε μέσα μας, στην ψυχή μας, σε μπαούλα, σε φωτογραφίες… όμως δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα γίνουν γνωστά στις επόμενες γενιές. Ακόμα, είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων, με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής στό χωριό μας.

TIHIO.gr

Θέλουμε τα παιδιά μας που παίζουν σήμερα στην κάτω πλατεία, αύριο να γίνουν με την σειρά τους οι θεματοφύλακες όλων αυτών που εμείς θα συγκεντρώσουμε και θα τους παραδώσουμε. Θέλουμε μέσα από την ιστοσελίδα, να (απο)δείξουμε οτι το χωριό μας δεν είναι τόπος των 15 ημερών τον χρόνο. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους μας για ένα καλύτερο ΤΕΙΧΙΟ.

TIHIO.gr

Η επικοινωνία είναι ανοικτή και αναγκαία για όλους μας. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι εποικοδομητική και βασική οδός βελτίωσης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας του χωριού μας. Το χωριό μας, οι ρίζες μας και η υπερηφάνεια μας χρειάζονται συνέχεια. Η ανάγκη μεταβίβασης του τεράστιου πλούτου του τόπου μας στις επόμενες γενιές, μας δίνει δύναμη να ξεκινήσουμε και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το έργο.

TIHIO.gr
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΙΧΙΟ

Τείχιο Δωρίδος

"Το χωριό μας, οι ρίζες μας και η υπερηφάνεια μας..."